måndag 15 februari 2010

Tillbaka till Rötterna

Man hittar tillbaka till sina rötter (läs personliga egenskaper), där man en gång starta sin livsbana förr eller senare. Om man någonsin lämnar dem menar jag.
Det har jag märkt tydligt senaste åren.
Mår man dåligt är det för att du lämnar din sanna personliga bana för mycket, därför uttrycket att man är "vilsen här i livet" existerar.
Det är väl därför det andra uttrycket "det går inte förändra någon" finns också. (Och nu ska vi inte analysera det uttrycket för mycket, menar inte att man inte kan förändra en "elak" människa till en "god". Utan att man inte kan förändra ens persons personliga egenskaper.)

Viktigt att hålla reda på sina viktigaste och bästa egenskaper, som du tycker om det vill säga, och stay true to them. Lita på dina instinkter och tvivla inte för mycket på dig. Då kommer man inte långt.

Dags att ta fram modet (tro det eller ej, men den egenskapen har vi alla inom oss)och kämpa för ditt liv! Ditt liv är faktiskt värt att kämpa för.


För övrigt kan man låta rörmokare stänga av ditt vatten i badrummet så du tvingas gå ut från dina fyra väggar och ner till tvättstugans toalett och stöta på intressanta grannar ;-)

Inga kommentarer: